Umění a tvoření s listy - Tvořivé nápady z listí pro děti

Umění a tvoření s listy - Tvořivé nápady z listí pro děti

Od Babysits
3 min čtení

Buďte kreativní s touto jedinečnou dětskou tvořivou aktivitou z listí a květin! Pomocí listů a květů vytvořte skvělou změnu účesu.

Umění z listí, proměna účesu s dětmi | Krok za krokem

Tvoření s dětmi je jednou z nejskvělejších věcí, které existují. Posbírejte tedy své materiály na tvoření a připravte se, protože máme další zábavnou tvořivou činnost zaměřenou na přírodu!

Vždy jste chtěli mít jiný účes? Pak si udělejte proměnu díky tomuto tvořivému nápadu a vytvořte krásný účes z listí a květin. Není nic lepšího než tvořit z listí a tato tvořivá aktivita je ideální pro deštivý den a pro kreativní děti!

Co potřebujete:

  • Bílý nebo barevný papír
  • Tužky, pastelky nebo fixy
  • Nůžky
  • Listy a květiny
  • Lepidlo

1. Nakreslete sebe nebo své přátele

Komu chcete dát nový účes jako první? Chcete udělat vlasovou proměnu svým přátelům, nebo si chcete vytvořit svůj vlastní nový účes? Bez ohledu na to, koho si vyberete, prvním krokem je nakreslení obličeje. Můžete to udělat na list papíru. Nejprve nakreslete velký kulatý kruh a do něj nakreslete rysy obličeje osoby. Věnujte pozornost tomu, jakou barvu očí mají, jestli mají pihy, a nezapomeňte nakreslit krásný úsměv! Jakmile nakreslíte obličej, můžete pokračovat a obličej vystřihnout nůžkami.

Tip: Použijte hrnec jako obrys hlavy. Tímto způsobem můžete snadno vytvořit dokonale kulatou hlavu pro obličej.

Tip: Rodiče nebo chůva by měli dohlížet na vystřihování obličeje nebo mohou pomáhat. Používání nůžek může být pro malé děti nebezpečné.

dětská kresba obličeje

2. Udělejte s těmi vlasy něco bláznivého!

Konečně je čas na vlasy! Dlouhé vlasy, krátké vlasy, divoké vlasy, můžete si je udělat tak šílené nebo tak hezké, jak chcete! Popadněte listy a květiny a dodejte tváři, kterou jste nakreslili, krásný nový účes.

umění z listí

Položte vystřiženou tvář na nový kousek papíru. Může to být bílý kousek papíru nebo jakákoli jiná barva pro určitý kontrast! Umístěte listy a květiny kolem obličeje, dokud nebudete zcela spokojeni s novým účesem, který jste vytvořili!

tvoření z listí pro děti

3. Čas na doplňky

Co je to ale za účes bez krásných doplňků! Nosíte vždy čelenku, čepici nebo roztomilé náušnice? Přidejte je do svého uměleckého projektu z listí! Zde se můžete ujistit, že vaše proměna je zcela úspěšná!

umění z listí pro děti

A jste spokojeni se svou proměnou? Pak je čas přilepit tvář, listy a květiny na nový kousek papíru. A tadá! Dokončili jste první kadeřnický výtvor z listí a květin! Můžete jich udělat tolik, kolik chcete! My jsme pro vaši inspiraci vytvořili tři.

tvořivé_umění_z_listí


Líbilo se vám toto tvoření? Pak se podívejte na naše další zábavné výtvory pro děti!! Chcete se s námi podělit o své krásné výtvory? Rádi bychom je viděli! Označte nás @babysits na Instagramu nebo Facebooku.

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma