Test hlídání dětí

Test hlídání dětí

Od Babysits
7 min čtení

Myslíte si, že být chůvou je pro vás ta pravá práce? Máte rádi přebalování nebo vaření jídel? Baví vás hraní her a zábava s dětmi? Proveďte tento krátký test hlídání dětí, abyste všem prokázali své znalosti! Jste připraveni?

Tento test se skládá z 11 otázek na téma „Jak se starat o děti, když hlídáte“. Pamatujte, že správná je pouze jedna odpověď, takže si dejte na čas a vyberte tu nejlepší! Před provedením tohoto testu si vezměte pero (tužka je také v pořádku) a papír pro zapsání odpovědí!

Otázka 1. Hlídáte tříletou dívku, která si chce hrát se svými hračkami. Jak reagujete?

Otázka 2. Dorazili jste do domu, kde budete hlídat. Hlídáte dvouletého chlapce, který nikdy předtím nezůstal s chůvou sám. Poté, co rodiče odejdou, dítě začne plakat. Co uděláte?

Otázka 3. Dívka, o kterou se staráte, vám chce ukázat YouTube video její oblíbené písničky, abyste mohli spolu tančit. Co si myslíte, že je nejlepší udělat?

Otázka 4. Tři děti, které dnes hlídáte, jsou velice roztomilé. Pořídíte si s nimi selfie. Co s obrázkem uděláte?

Otázka 5. Je čas na večeři. Sednete si k jídlu s dětmi, ale jedno z nich je vybíravý jedlík. Má zavřenou pusu a odmítá cokoli sníst. Co uděláte?

Otázka 6. Poprvé se staráte o šestiměsíční miminko. Je čas nakrmit dítě. Jak ohříváte kojeneckou láhev?

Otázka 7. Rodiče jdou pozdě a poslali vám zprávu s žádostí o uspání novorozeného dítěte. Jak uložíte dítě?

Otázka 8. Šestiletý chlapec, o kterého se staráte, zmizel, když jste uspávala jeho sestru. Najdete ho v kuchyni s prostředkem na mytí nádobí v ústech a na rukou. Co uděláte?

Otázka 9. Hlídáte dva sourozence, bratra a sestru a začnou se hádat. Jak je zastavíte?

Otázka 10. Pro děti je čas jít do postele, ale ještě se jim nechce spát. Co uděláte?

Otázka 11. Pokud se dítě nudí, jaký druh činnosti navrhnete?


Blahopřejeme, test je u konce!

Podívejte se, jaký druh chůvy jste:
test chůvy

I když stát se chůvou nemusí podle výsledků vypadat jako ta správná práce pro vás, pokud jste opravdu motivovaní se učit, měli byste si přečíst některé z našich článků v komunitních zdrojích, abyste lépe pochopili, jak se o děti starat:

Proto, bez ohledu na vaše skóre, vždy se můžete podle našich tipů přiučit a stát se úžasnou chůvou! Pokud máte motivaci, všechno je možné!

Chcete si prostřednictvím naší platformy najít práci hlídačky? Podívejte se na náš kvíz o tom, jak být dobrou chůvou na Babysits.

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma