Tipy pro chůvy na skvělý profilový obrázek

Tipy pro chůvy na skvělý profilový obrázek

Od Babysits
4 min čtení

Nejste si jisti, jakou fotografii byste měli zvolit pro svůj profil? Jedná se o velmi důležitý krok, protože skvělý profilový obrázek může zvýšit vaše šance na získání práce hlídačky. Často je to vaše první příležitost udělat dobrý dojem. Pokud již máte profesionální portrét vašeho obličeje k dispozici, je to vaše nejlepší sázka. Mnoho z nás však nemá přístup k profesionálnímu portrétu, proto musíme improvizovat. Zde je několik tipů, které vám pomohou pořídit tu nejlepší fotku pro váš profil Babysits.

Vyberte fotografii, která vypadá jako vy

Je důležité dát rodičům přesnou představu o tom, jak vypadáte. V dnešní době je běžné, že lidé na sociálních sítích mění svůj vzhled. Tady však není vhodné používat filtry, protože neposkytují věrné zobrazení chůvy. Může vás také lákat použít obrázek z doby před pěti lety nebo z doby, kdy vaše vlasy měly jinou barvu.

To může být pro rodiče na vašem prvním setkání nepříjemné a může to dokonce způsobit, že rodiče zpochybní vaši důvěryhodnost. Proto je dobré udržovat svůj profilový obrázek aktuální. Mělo by to být přesné zobrazení toho, jak běžně vypadáte. Pokud drasticky změníte svůj vzhled, je dobré fotku aktualizovat.

Buďte jedinou osobou na fotografii

Skupinové fotografie s přáteli a rodinou mohou být velmi krásné a mohou ukázat vaši zábavnou osobnost, nicméně rodiče si nemusí být jisti, kdo z lidí na fotce je chůva. Aby se předešlo nejasnostem, je nejlepší vybrat fotografii, na které jste pouze vy. Je také důležité, aby byl váš snímek pořízen zepředu, protože poskytuje jasnější představu.

Požádejte kamaráda, aby vás odfotil

Vždy je nejlepší požádat přítele nebo člena rodiny, aby vás vyfotografoval. Selfie je přijatelné, ale nedoporučujeme jej. Přední kamera produkuje fotografie nižší kvality, proto je nejlepší vždy použít zadní kameru. Použití filtrů se také může negativně odrazit na vašem profilu, zvláště pokud maskují váš vzhled. Když požádáte někoho jiného, aby pořídil snímek, často zjistíte, že působíte přirozeněji a pohodlněji. Váš kamarád vás také může nasměrovat tím, že vám řekne, abyste si upravili košili nebo se přirozeněji usmívali, a zajistí vám tak co nejprofesionálnější obrázek.

Vyvarujte se rušivého pozadí

Neutrální pozadí je pravděpodobně nejlepší pro váš profilový obrázek, protože vypadá profesionálně a zajišťuje, že dosáhnete jasného a čistého obrazu chůvy. Fotografování venku v přírodě nebo před zajímavou kulisou je pěkný nápad, pokud fotku necháte jednoduchou a nepřeplácáte to. Nezahrnujte do svého pozadí osobní údaje, jako je vaše adresa a telefonní číslo. Nepoužívejte svůj životopis jako profilový obrázek, protože bude odstraněn.

Vhodně se oblékněte

Proč záleží na tom, co máte na sobě? Někomu se to může zdát neobvyklé, ale vaše oblečení může rodičům pomoct vás poznat. Je důležité se obléct tak, jak byste se oblékli při své první práci chůvy. Nemějte sluneční brýle ani nic, co by zakrývalo to, jak vypadáte. Jednobarevné kousky obvykle na fotce fungují nejlépe. Výraznými barvami můžete zvýraznit svůj profilový obrázek. Nedoporučujeme mít na sobě vtipné kostýmy, protože můžou rušit a můžou na rodiče působit negativně.

Zde je příklad toho, jak by měl a neměl vypadat váš profilový obrázek:

jak pořídit profilový obrázek

Co pro vás skvělý profilový obrázek může znamenat

Pokud chcete zvýšit míru odezvy a doporučení, je dobré věnovat čas svému profilovému obrázku. Je to první dojem, který zanecháte a může vám pomoct sdělit, že jste sympatická a důvěryhodná, což je velmi důležité, pokud chcete, aby s vámi rodiče spolupracovali. Přemýšlejte o tom jako o své osobní značce tím, že se budete snažit odlišit od konkurence. Slibujeme, že to stojí za ten čas a energii. Pokud chcete další tipy, jak vylepšit svůj profil, podívejte se na tento článek o tom, jak vytvořit skvělý profil.


Na co čekáte? Zaregistrujte se hned teď a najděte perfektní chůvu nebo práci chůvy díky vaší nové profilové fotce!

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma