Jak vytvořit profilové video

Jak vytvořit profilové video

Od Babysits
4 min čtení

Věděli jste, že kromě svého profilového obrázku můžete na platformu Babysits nahrát také profilové video? Tato funkce pomáhá zvýšit vaši viditelnost a zároveň vám dává větší šanci najít práci jako chůva nebo najít vhodnou chůvu pro vaše dítě. Je důležité, abyste tuto funkci využili. Proto vám chceme poskytnout několik užitečných tipů, jak vytvořit nejlepší profilové video a zvýšit tak vaši šanci na úspěch!

Nejčastěji lidé nahrávají svůj profilový obrázek, ale nahráním profilového videa můžete váš profil obohatit.
Chůvy častěji inklinují k nahrání videa, ale může to být užitečný nástroj i pro rodiče. Obecně to slouží k tomu, abyste se lépe seznámili, aby uživatel věděl, kdo jste a proč by si vás měl vybrat.

Pamatujte, že profilové video můžete nahrát pouze prostřednictvím aplikace, nikoli prostřednictvím webu
Pro stáhnutí naši aplikace klikněte níže:

Jak vytvoříte nejlepší profilové video? Postupujte podle našich tipů, abyste se nedopustili chyby a zvýšili své šance na získání zaměstnání nebo nalezení chůvy:

Vyberte správné pozadí

Nejdůležitější je nahrát video na světlém místě. Podobně jako u profilových fotografií, je lepší vyhnout se tmavému pozadí, protože při dobrém osvětlení bude vaše tvář lépe a jasně vidět. Můžete si ještě trochu pomoct použítím osvětlení zepředu, protože snižuje stíny. Je také důležité zvolit správné pozadí z hlediska šumu. Snažte se držet dál od míst, kde je hudba, televize nebo děti hrající si v pozadí. Není nic horšího než video, které není slyšet, souhlasíte?

Oblečte se slušně a dávejte si pozor, abyste vypadali přirozeně

Je dobré se do videa vhodně obléknout. Přemýšlejte o tom, co byste si vzali na pohovor. Je důležité vzít v úvahu, že pokud jste chůvou, budete jednat s rodinami, musíte tedy vypadat slušně. Vyhněte se oblečení s urážlivými nápisy nebo kresbami. Vyvarujte se jakýchkoli filtrů tváře nebo hlasu. Není vhodné prezentovat zavádějící verzi sebe sama.

Využijte veškerý čas, který máte k dispozici

Video má 40 sekund, a pokud se nad tím zamyslíte, není to moc. Důrazně doporučujeme, abyste využili celé této krátké doby k představení se a zdůraznění hlavních důvodů, proč byste měli být vybráni jako potenciální kandidát. Při nahrávání videa je důležité mít obličej v popředí bez ruchu a šumu za vámi. Nezahrnujte do videa přátele, rodinu ani domácí mazlíčky, protože to může vypadat neprofesionálně. V neposlední řadě se nezapomeňte usmát, to vám dá body navíc, zvláště pokud jste chůvou. Rodina si spíše vybere někoho, kdo vypadá sebevědomě a přátelsky.

Vyberte ta správná slova

Co říct během těchto 40 sekund? Kromě toho, že říkáte své jméno a svůj věk, musíte upoutat jejich pozornost. Můžete například odpovědět na tyto otázky a použít tyto odpovědi v profilovém videu:

Chůvy:
Proč rádi pracujete s dětmi?
Jaká je vaše nejlepší dovednost týkající se práce s lidmi?
Proč by si měli vybrat vás?

Rodiče:
Proč hledáte chůvu?
Jaké jsou hlavní úkoly, které požadujete?
Proč by vás měli kontaktovat?

Nezapomeňte říct „Děkuji“ a usmát se!
Nejlepší je neopakovat přesně ty stejné frázy jako máte v popisu na profilu. Místo toho použijte video k vyjádření své osobnosti.
Obecně se snažte znít pozitivně a vyhnout se větám typu “Rychle si musím najít práci“.
Během promluvy věnujte pozornost hlasitosti vašeho hlasu; je důležité nekřičet, ale stejně důležité nemluvit příliš tiše, protože lidé vás možná neslyší. V neposlední řadě se snažte nemluvit příliš rychle ani příliš pomalu.


Před nahráním konečné verze svého profilového videa můžete vždy nacvičovat.
Můžete si také prohlédnout toto video, které vám při nahrávání vašeho profilového videa pomůže:

Na co čekáte? Zaregistrujte se hned teď a najděte si perfektní chůvu nebo práci chůvy díky svému novému profilovému videu!

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma