Babysits aplikace

Babysits aplikace

Od Babysits
4 min čtení

Kromě naší platformy Babysits můžete použít také naši aplikaci Babysits. Pokud si raději rezervujete hlídání dětí nebo odpovídáte na zprávy prostřednictvím telefonu, aplikace Babysits je to pravé pro vás!

V dnešní době už téměř nikdo nemá čas sednout si za stůl, otevřít počítač nebo notebook a zkontrolovat, zda dostal nějaké zprávy. Téměř každý nosí svůj telefon s sebou, proto je snadnější novou zprávu zkontrolovat na telefonu hned, když jste ji dostali. Kromě toho můžete dokonce najít chůvu nebo hlídání dětí při cestování ve vlaku, sledování fotbalového tréninku vašeho dítěte nebo na gauči. Prostřednictvím aplikace Babysits najdete chůvu nebo hlídání dětí kdykoli a kdekoli.

Babysits aplikace

Zkontrolujte, kdo je ve vaší oblasti

Než se zaregistrujete, můžete již zjistit, kdo žije ve vašem okolí, abyste věděli, jestli existují „kandidáti“, kteří jsou pro vás a vaše potřeby vhodní. S aplikací Babysits můžete dokonce na mapě zjistit, kdo bydlí poblíž.

Filtrujte pro své potřeby

Pomocí filtrů v aplikaci můžete filtrovat pro své potřeby. Chcete chůvu s hodnocením a referencemi, která je konkrétního věku nebo s minimálně dvouletou praxí? Chcete rodinu, která hledá pomoc s domácími úkoly? S filtry můžete snadno najít to pravé hlídání dětí pro vás!

Zkontrolujte profily

Zkontrolujte profily uživatelů Babysits. Sledujte jejich profilová videa, prohlížejte profilové obrázky, přečtěte si jejich motivaci, reference a hodnocení, zkontrolujte jejich ověření a dostupnost.

Dejte svým oblíbeným uživatelům srdíčko

Pokud najdete rodinu nebo chůvu, která se vám líbí, můžete profilu dát srdce, takže při příštím používání aplikace budete moct okamžitě najít tohoto konkrétního uživatele. Díky tomu je vaše rozhodování mnohem jednodušší, protože si nemusíte pamatovat všechny profily, které se vám líbily!

Zaregistrujte se

Prostřednictvím aplikace Babysits se můžete snadno zaregistrovat pomocí uživatelského jména a hesla nebo pomocí svého Google, Apple nebo Facebook účtu. Díky tomu se může kdokoli snadno zaregistrovat.

Vytvořte si profil a upřesněte své potřeby

Našli jste ve svém okolí dostatek chův nebo rodičů a chcete je kontaktovat? Pak je čas vytvořit si profil. Prostřednictvím aplikace Babysits můžete snadno vyplnit informace o sobě a své potřeby. Jste například chůva a chcete také pomoct s domácími úkoly, nebo můžete pracovat jen o víkendech? Uveďte to ve svém profilu, aby si rodiče mohli přečíst všechny tyto důležité informace. Pokud jste rodič, můžete snadno dát vědět, jaká rodina jste a jakou chůvu hledáte. Když budete ve svém profilu opravdu konkrétní, bude pro ostatní uživatele snazší vás „poznat“, zjistit, zda by vyhovovaly požadavkům, a můžete tak najít to nejlepší hlídání přímo pro vás.

Viditelnost

Zvolte viditelnost svého profilu. Prostřednictvím aplikace si můžete vybrat, zda chcete mít profil soukromý, viditelný pro všechny, nebo zda váš profil mohou zobrazit pouze uživatelé Babysits.

Profilové video

Profilové video poskytuje první pohled na to, kdo osoba stojící za profilem skutečně je, díky čemuž je profil a osoba spolehlivější. Proto můžete prostřednictvím aplikace nahrát profilové video. Ukažte svou tvář a dejte ostatním uživatelům vědět, kdo jste a co hledáte. Profilové video říká více než 1 000 fotografií a velmi jej doporučujeme.

Kontakt

Počkejte, až přijmete zprávu, nebo pár zpráv odešlete sami. Kromě toho budete z aplikace dostávat oznámení, takže vám neunikne žádná zpráva od uživatelů Babysits.

Přečtěte si tipy a triky

Nyní je také možné číst naše komunitní články prostřednictvím aplikace. Články jsou určeny pro uživatele, kteří rádi dostávají nějaké další tipy a triky”

Získejte co nejvíc ze své zkušenosti s Babysits pomocí aplikace Babysits!

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma