Co jsou Babysits odznaky?

Co jsou Babysits odznaky?

Od Babysits
5 min čtení

Když hledáte chůvu nebo hlídání dětí, jednou z prvních věcí, na které byste měli myslet, je vaše viditelnost. Pokud chcete zlepšit svou viditelnost, měli byste získat více odznaků!

Odznaky jsou způsob, jak zlepšit svou pozici ve vyhledávání na naší platformě. Čím více odznaků získáte, tím vyšší je vaše šance, že vás ostatní uživatelé Babysits kontaktují.

Získávání odznaků není jen o zvyšování viditelnosti, ale také o budování motivované komunity podpořením vysoce kvalitních a ověřených profilů.

To znamená, že mít kompletní profil a často spolupracovat s platformou Babysits zvýší vaše šance na získání zaměstnání jako chůva nebo nalezení dokonalé hlídačky pro vaše děti.

V níže uvedeném videu uvidíte, jak můžete odemknout všechny odznaky Babysits:

Pokud vás zajímají všechny specifické funkce každého odznaku, pokračujte ve čtení!

Babysits odznaky jsou zobrazeny s naším drahým maskotem, Barrym, který je odhodlán pomoct Babysits komunitě! Podívejte se na níže uvedený obrázek a uvidíte všechny:

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

Jak můžu odznaky získat?

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

1. E-mail ověřen - Nejprve byste si měli vytvořit účet a ověřit svůj e-mail, abyste se mohli vydat na cestu s Babysits!

2. Profilová fotografie - Jakmile potvrdíte svou e-mailovou adresu, jste připraveni vytvořit svůj profil. Nejdříve musíte nahrát profilový obrázek. Pokud chcete pořídit perfektní profilovou fotografii, ujistěte se, že směřujete přímo k fotoaparátu a máte jednoduché bílé pozadí bez filtrů. Nemějte sluneční brýle nebo klobouk a zajistěte si dobré osvětlení.

3. Rozšířený popis profilu - Je důležité se představit a upřesnit, proč hledáte práci nebo chůvu.

4. Profilové video - To velice doporučujeme, protože video o vás může říct víc než obrázek. Při natáčení vašeho profilového videa, zkuste využít celých 40 sekund, které máte k dispozici, abyste byli jasní, výstižní a hlavně - sami sebou!

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

5. Ověřený účet - Jsme důvěryhodná platforma pro hlídání dětí a jako taková poskytujeme uživatelům možnost ověřit svou totožnost pomocí kontroly průkazu totožnosti. Pro více informací klikněte zde.

6. První reference - Aby byl váš profil ještě profesionálnější a důvěryhodnější, měli byste zažádat o reference. Reference jsou skvělý způsob, jak dát ostatním lidem vědět, že se na vás a vaši práci můžou spolehnout.

7. Propojeno s Facebook - Spojte se s Facebookem a objevte svá důvěryhodná spojení s rodiči a chůvami.

8. Propojeno s Apple - Propojte se s Apple a ověřte svůj účet.

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

9. Propojeno s Google - Propojte se s Googlem a objevte svá důvěryhodná spojení s rodiči a chůvami.

10. Propojeno s LinkedIn - Propojte se s LinkedIn a ověřte svůj účet.

11. Sleduje na Facebooku - Sledujte Babysits na Facebooku a objevte tipy, triky a fantastické nápady.

12. Sleduje na Instagram - Sledujte Babysits na Instagramu a objevte tvořivé nápady, recepty pro děti a tipy pro chůvy a rodiče.

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

13. LinkedIn profesionál - Jste profesionál, takže sledujte Babysits na LinkedIn a mějte aktuální informace o úspěších společnosti a dalším zákulisí!

14. Sdíleno na Facebooku - Sdílejte svůj profil na Facebooku a dejte svým přátelům vědět o vašem novém profilu!

15. Sdíleno na Twitteru - Sdílejte svůj profil na Twitteru a oslovte ještě více lidí!

16. Dostupnost aktualizována - Ať už hledáte práci nebo chůvu, je opravdu důležité dát vědět, kdy jste k dispozici/kdy někoho potřebujete. Tímto způsobem bude snazší najít tu správnou shodu.

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

New: 17. Telefonní číslo ověřeno - Ověřte své telefonní číslo zde, aby byl váš profil spolehlivější.

18. Rozeslání mého plakátu - Stáhněte si a distribuujte svůj osobní plakát, abyste zvýšili své šance i v offline komunitě hlídání dětí.

19. První rezervace - S rodičem nebo chůvou se setkejte pomocí našeho plánovače rezervací. To vám pomůže sledovat všechny vaše rezervace.

20. První hodnocení - Jak proběhlo setkání? Doufáme, že to šlo opravdu dobře! Pokud ano, můžete požádat uživatele, se kterými jste byli v kontaktu, aby vám nechali hodnocení.

Získejte odznaky, abyste zlepšili svou viditelnost

21. První opakovaná rezervace - Chtěli byste znovu pracovat se stejnou osobou? Naplánujte si další schůzku se stejným uživatelem.

22. Nedávné přihlášení - Pokud se chcete objevit na první stránce s výsledky vyhledávání Babysits, musíte se každých pár dní přihlásit!

Barry, maskot Babysits!


Odznaky se mohou zdát jako hodně, ale pouze vytvořením a publikováním svého profilu jste už téměř v polovině cesty.

Čím více odznaků Babysits uživatelé vydělají, tím je platforma důvěryhodnější! Začněte hned teď, abyste mohli být součástí této úžasné hlídací komunity!

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma