Babysits představuje… Rezervace

Babysits představuje… Rezervace

Od Babysits
3 min čtení

Chcete si rezervovat a zaplatit chůvu online? Nyní to můžete udělat prostřednictvím Babysits! Přečtěte si více o naší snadné, bezpečné a bezhotovostní funkci v tomto článku. Pro další usnadnění kontaktu mezi rodiči a hlídačkami spustilo Babysits svou novou funkci „Rezervace“. Nyní rodiče mohou rezervovat a zaplatit za hlídání dětí u chůvy rychle a přímo prostřednictvím naší platformy.

Prostřednictvím rezervací Babysits můžete nyní snadno platit nebo dostávat platby přes Babysits, aniž byste se museli obávat, jestli budete mít hotovost nebo zda za svou službu peníze nakonec dostanete.

Výhody Babysits rezervací

  • Rezervace hlídání dětí prostřednictvím naší platformy má své výhody:
  • Rodič i chůva budou moct snadno spravovat své schůzky a rozvrhy. Jako chůva budete přesně vědět, které dny můžete hlídat. Jako rodič budete přesně vědět, na které dny máte zajištěné hlídání a na které dny ještě musíte najít chůvu.
  • Rodiče budou moct bezpečně platit prostřednictvím důvěryhodné platformy a budou mít jistotu, že se jejich peníze k chůvě dostanou, jakmile bude schůzka úspěšně dokončena.
  • Chůvy obdrží zaručenou platbu prostřednictvím naší důvěryhodné platformy. Jakmile bude hlídání dětí ukončeno, obdrží chůva peníze se 100% jistotou. Už žádné nepříjemné situace mezi rodiči a chůvami kvůli zapomenutým platbám.
  • Transakce je bezhotovostní, takže se nemusíte starat o přesnou hotovost.
  • Rezervování hlídání dětí prostřednictvím služby Babysits je způsob prevence podvodů v oblasti péče o děti.
  • V případě nouze Babysits rezervace umožňují snadné rezervace a zrušení na poslední chvíli, a to jak pro rodiče, tak pro chůvy.

Jak to funguje

Rezervace jsou naše nová služba, která rodičům a chůvám poskytuje možnost plánování a placení hlídání dětí prostřednictvím našeho webu nebo naší aplikace.

Pro rodiče není používání rezervací zpoplatněno. U chův však účtujeme 6% poplatek z ceny rezervace, abychom pokryli náklady našeho platebního systému. To je tedy něco, co by hlídačky měly vzít v úvahu při stanovení sazby za hlídání.

Pokud je rezervace 250 Kč, Babysits si ponechá 6% poplatek z této ceny. Chůva proto obdrží 235 Kč, pokud země při transakci neuplatní žádné další daně.

Ceníme si opakovaných rezervací, takže rezervací více schůzek prostřednictvím Babysits získáte odznak. Rezervace prostřednictvím Babysits je také jedním z požadavků pro získání titulu Superchůva!

Jak rezervovat hlídání dětí

  1. Najděte perfektní chůvu, která se postará o vaše dítě.
  2. Poté, co jste kontaktovali chůvu a ujistili se na úvodní schůzce, že je pro vaši rodinu ta pravá, klikněte na tlačítko „Požádat o rezervaci“, které je k dispozici v profilu chůvy. Můžete také požádat o rezervaci ze své doručené pošty, možnosti rezervace se zobrazí vedle konverzace s požadovanou chůvou.
  3. Stanovte datum a čas schůzky pro hlídání dětí a napište chůvě zprávu s několika dalšími informacemi, aby se mohla rozhodnout, zda je schůzka a vaše rodina pro ni to pravé.
  4. Jakmile chůva přijme rezervaci, zaplaťte za ni.
  5. A je to. Vaše hlídáním dětí je potvrzené a naplánované.
  6. Když je hlídání dokončeno, chůva obdrží peníze za 5 až 10 dní. Obdrží e-mail s dnem, kdy odhadujeme, že bude platba převedena.

Kde své rezervace najdete

Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, najdete všechny své plánované rezervace v pravé horní části stránky. Hned vedle vaší doručené pošty se zobrazí karta označená jako „Rezervace“.

Jak zrušit rezervaci na hlídání dětí

Na stránce Rezervace uvidíte všechny své současné, minulé i budoucí rezervace. Otevřete rezervaci, kterou chcete zrušit, a klikněte na tlačítko „Zrušit rezervaci“. Jakmile na něj kliknete, vaše schůzka bude úspěšně zrušena.

V okamžiku, kdy jedna ze stran zruší rezervaci, druhá strana obdrží e-mailové upozornění a push notifikaci o tomto zrušení, takže všichni budou vždy řádně informováni o aktuálním stavu rezervace.

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma