Chůviny nezbytnosti

Chůviny nezbytnosti

Od Babysits
3 min čtení

Při hlídání dětí je dobré vzít si s sebou tašku se všemi potřebnými věcmi, které vám pomohou překonat nouzové situace, s nimiž se můžete setkat. Očekávejte neočekávané! Také je dobré být připraven na hry nebo jiné aktivity, aby se děti nenudily.

Jak byste měli zabalit svoji výbavu na hlídání?
Nejprve je dobré vzít si tašku. Pokud si pro svou novou práci tašku kupujete, je dobré si vybrat tašku s dostatečným prostorem pro vše potřebné pro hlídání dětí. Ujistěte se, že je taška univerzální a můžete ji použít do školy, na nákupy atd.

#tetrisvýzva chůvina taška

#tetrisvýzva

1. Přineste si materiály na kreslení a tvoření

Musíte pracovat jako chůva a nevíte, jak dítě zabavit? Babysits má pro vás skvělé návrhy. Vezměte si nějaký materiál, jako je papír, nůžky a fixy, a doneste z domu nějaké nepoužité předměty, které můžete proměnit na tvořivé projekty. Můžete například vytvořit závodní auta pomocí rolí od toaletního papíru nebo kartonová zvířata z barevného papíru.

2. Vezměte si s sebou nějaké hry

Deskové hry jako „Hadi a žebříky“ nebo „Člověče, nezlob se“ jsou vždy skvělý nápad, jak pro dospělé, tak pro děti. Tento druh zábavy je určitě lepší než cokoli, co lze najít na technologických zařízeních jako jsou iPad nebo chytrý telefon. Deskové hry udržují mysl vycvičenou. Pokud mají děti problémy se spánkem, můžete jim přinést plyšového medvídka, který jim ulehčí starosti.

3. Pokud máte doma lékárničku, vezměte si ji s sebou

Pokud rodiče lékárničku nevlastní, přineste si vlastní. Uchovávejte ji v tašce a ujistěte se, že obsahuje náplasti, gázu, dezinfekční prostředek a vše, co potřebujete pro řešení nečekaných nehod. V těchto situacích je vždy lepší zabránit nepředvídaným událostem, jako jsou pády nebo malé řezy.

4. Telefon

Obecně by vás váš mobilní telefon neměl při jakékoli práci vyrušovat, zejména když pracujete jako chůva. Ale v případě nouze je zásadní mít ho u sebe. Ujistěte se, že máte přístup ke všem nouzovým kontaktům, které potřebujete. Buďte vždy připraveni zavolat v případě neočekávaných událostí nebo problémů s dětmi.

5. Ingredience na chutný recept

Je vaření vaší největší vášní? Přineste vše, co potřebujete k přípravě zdravého dezertu. Strávíte odpoledne jako kuchař, který učí svého žáka. Předem se zeptejte rodičů na alergie na jídlo a povolení vařit v jejich kuchyni.

Dále se předem zeptejte rodičů, jaké jsou zájmy jejich dětí: jsou tu ti, kteří milují panenky, ti, kteří rádi čtou knihy, a ti, kteří milují hudbu. Postupujte podle těchto informací, abyste byli připraveni na všechno. Bude z vás tak dokonalá chůva. Výše uvedený seznam není povinný - například, pokud hlídáte batole, můžete si přinést plyšáky na hraní.

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma