5 kroků k nalezení perfektní chůvy

5 kroků k nalezení perfektní chůvy

Od Babysits
3 min čtení

Nedaří se vám najít ideální chůvu pro vaši rodinu? S Babysits můžete hlídačku snadno najít online, aniž byste museli projít složitým procesem agentur. Můžete snadno prověřit kandidáty podle svých potřeb a začít kontaktovat lidi během několika minut. Přečtěte si našich 5 tipů, které vám pomohou najít ideální chůvu pro příští věcer, který budete chtít strávit venku bez dětí.

Kroky jak najít chůvu

Jaké jsou vaše potřeby?

Chcete, aby pro vás chůva pracovala pravidelně nebo hledáte jednorázové hlídání? Ujasněte si, co potřebujete, a uveďte to v popisu svého profilu. Tímto způsobem jasně sdělíte informace o sobě a své rodině chůvám, které hledají práci.

Jaké jsou vaše požadavky?

Ve svém profilu dejte chůvám vědět, kdy je potřebujete, jaké úkoly očekáváte, že budou vykonávat a kolik jste ochotni zaplatit. Buďte co nejkonkrétnější - to vám pomůže získat pozornost těch chův, které splňují vaše požadavky.

Připraveni hledat?

Kroky jak najít chůvu
přes Giphy

Pomocí stránky vyhledávání můžete najít chůvy ve vaší oblasti. Můžete filtrovat podle dostupnosti, zkušeností a dovedností. Doporučujeme vám podívat se na superchůvy: mají nadprůměrnou míru a čas odezvy a také vynikající hodnocení od ostatních rodičů.

Které atributy jsou pro vás nejdůležitější?

Při hledání chůvy je důležité vybrat někoho, kdo vyhovuje potřebám vaší rodiny. Rodiče nejčastěji hledají chůvu, jejíž dostupnost odpovídá té jejich. Důležité je však také mít chůvu s vynikajícím hodnocením a dlouholetými zkušenostmi. Pohled na předchozí zkušenosti uchazečů a jejich případné reference vám navíc pomůže rozhodnout, koho si vybrat jako perfektní hlídačku.

Nyní jste připraveni zaměstnávat!

Kroky jak najít chůvu
přes Giphy

Jakmile využijete službu Babysits na zasílání zpráv ke kontaktování chůvy a máte z ní dobrý pocit, domluvte si úvodní schůzku, abyste se s nimi mohli osobně seznámit. Mějte na paměti, že vaše děti by měly s hlídačkou také vycházet a cítit se kolem ní dobře. Jakmile jste zvážili své možnosti a vybrali jste si, je čas naplánovat si první Babysits rezervaci a představit svým dětem jejich novou chůvu!


Čeká vás nějaká událost nebo schůzka, ale nemáte konkrétní plán, kdo se postará o vaše děti? My vám pomůžeme! Zaregistrujte se na Babysits a najděte chůvu ještě dnes!

Připojte se ke komunitě hlídání dětí!

Zaregistrujte se zdarma