Poptávka hlídání dětí v Praha: Nina

Nina

Poptávka hlídání dětí v Praha: Nina

Nina

Hodinová sazba
250,00 Kč/hod

Automatické překlady nemusí být úplně přesné.

Hi, Nice to meet you! We are soon-to-be parents - Nina&Libor. We are expecting our first child - a girl - that is due on 7.7. and are looking for a long-term cooperation/nanny that would be with us from the very beginning. We live close to Jiriho z Podebrad - now Skroupovo namesti but soon we re moving to Radhostska street. We would be thrilled if our baby girl would get to know our future nanny..

Hi, Nice to meet you! We are soon-to-be parents - Nina&Libor. We are expecting our first child - a girl - that is due on 7.7. and are looking for a long-term cooperation/nanny that would be with us from the very beginning. We live close to Jiriho z Podebrad - now Skroupovo namesti but soon we re moving to Radhostska street. We would be thrilled if our baby girl would get to know our future nanny soon and build a relationship that would last. We imagine that at first we would need help with only like 2 hours long walks / 2 times a week. Later the babysitting time will increase. We are both Czech but are interested in a native speaker babysitter (fluent in English) who would engage our baby in learning the language during the upcoming years. If this profile matches what you are looking for, hit me up! We would be thrilled to talk in more details. Best Nina&Libor

Vlastnosti dětí
  • Energický/á
  • Zvědavý/á
  • Hravý/á

Počet dětí
1
Věk dětí
  • Nemluvně

Pro svou vlastní bezpečnost a ochranu komunikujte a dostávejte platby pouze prostřednictvím Babysits. Nikdy nesdílejte osobní údaje, jako jsou doklady totožnosti a bankovní údaje, s někým, koho jste nikdy nepotkali. Zjistit více

Kdy potřebujeme chůvu

Po Út St Čt So Ne
Dopoledne
Odpoledne
Večer
Noc
Aktualizováno: 24. března 2024

O naší rodině

Hledaný typ chůvy
  • Chůva
Preferované místo na hlídání dětí
U rodiny
Jazyky, kterými mluvíme
  • Angličtina
  • Čeština
Oblíbené
1 krát


0 Hodnocení

Je nám líto, ale momentálně nemůžeme vaši žádost zpracovat. Zkuste to prosím později, nebo nás neváhejte kontaktovat, pokud problém přetrvává.

Když tohoto člena kontaktujete, zde se zobrazí vaše recenze.


0 Referencí

Je nám líto, ale momentálně nemůžeme vaši žádost zpracovat. Zkuste to prosím později, nebo nás neváhejte kontaktovat, pokud problém přetrvává.


Načítání...

Nina poskytl/a

E-mailová adresa
Google účet

Aktivity

Členem od
Březen 2024
Poslední aktivita
Zodpovězené zprávy
-
Průměrná doba odezvy
-
Rezervace
0
Opakované rezervace
0

Sdílet tento profil



Zaregistrujte se zdarma
Poptávka hlídání dětí v Praha: Nina
Hodinová sazba
250,00 Kč/hod

Vítejte na Babysits

Přihlaste se nebo se zaregistrujte