Poptávka hlídání dětí v Zdiby: Michaela

Michaela

Poptávka hlídání dětí v Zdiby: Michaela

Michaela

Hodinová sazba
300,00 Kč/hod

Hledáme pro naši dceru s poruchou autistického spektra a středně těžkou mentální retardací asistenta/ku. Jedná se o 11 letou dívku, mluvící ve větách, která nyní chodí do 4. třídy ZŠ praktické v Praze 8. Dcera od svých 4 let absolvovala různé terapie, má zájem o kreslení, tvoření, poslouchá hudbu, má ráda zvířátka apod. Náplň práce: - vyzvednutí dcery ze školy a doprovod/odvoz domů - pomoc s převlečením,..

Hledáme pro naši dceru s poruchou autistického spektra a středně těžkou mentální retardací asistenta/ku. Jedná se o 11 letou dívku, mluvící ve větách, která nyní chodí do 4. třídy ZŠ praktické v Praze 8. Dcera od svých 4 let absolvovala různé terapie, má zájem o kreslení, tvoření, poslouchá hudbu, má ráda zvířátka apod. Náplň práce: - vyzvednutí dcery ze školy a doprovod/odvoz domů - pomoc s převlečením, dohled nad osobní hygienou, ohřátí obědu, příprava jídla apod. - smysluplné trávení volného času - rozvíjení komunikace, znalostí a dovedností hravou formou a na základě technik a principů ABA (možnost zaškolení) - vypracování domácích úkolů pod přímým vedením, práce se speciálními učebními pomůckami apod. - posilování pozitivního chování a spolupráce - rozvoj sociálních a sebeobslužných dovedností, podpora samostatnosti - v případě hezkého počasí procházky do okolí bydliště, pobyt na zahradě - nepřetržitý osobní dozor a předvídání nebezpečných situací v domácnosti i při pobytu venku - podpora při zvládání běžných sociálních situacích v přirozeném prostředí (venku i v domácnosti) Požadujeme: - trestní bezúhonnost - min. SŠ vzdělání zakončené maturitou; vhodné také pro studenta/ku VŠ v oboru speciální pedagogika, sociální práce, psychologie apod. - trpělivost, klidná povaha - ochota vzdělávat se (možnost zaškolení v metodách a technikách, které využívá ABA) - dobré komunikační dovednosti a empatie - zájem o práci s dětmi/lidmi s PAS - spolehlivost, dochvilnost - výhodou je aktivní řidič/ka (řidičský průkaz typu B - osobní automobil) - upřednostňujeme dlouhodobou spolupráci, min. 1 rok a více Další informace: - plat 300 až 350 Kč za 1 hodinu; proplacení nákladů za benzín a parkování - nástup od května/června 2024; zaučení je možné již dříve - 3 odpoledne v týdnu v časovém rozmezí od 11:30 do 16:30/17:30 hod (po dohodě) - občasná výpomoc o víkendech, popř. večer (dle domluvy) - místo výkonu práce Praha 8 (Čimice) / Praha východ – Zdiby KONTAKT: email:

Vlastnosti dětí
  • Energický/á
  • Zvědavý/á
  • Kreativní/á

Počet dětí
1
Věk dětí
  • Školák
Děti se speciálními potřebami
Michaela hledá někoho, kdo má certifikaci pro speciální péči o děti. Zjistit více
Konkrétní zkušenosti:
  • Porucha autistického spektra (PAS)

Pro svou vlastní bezpečnost a ochranu komunikujte a dostávejte platby pouze prostřednictvím Babysits. Nikdy nesdílejte osobní údaje, jako jsou doklady totožnosti a bankovní údaje, s někým, koho jste nikdy nepotkali. Zjistit více

Kdy potřebujeme chůvu

Po Út St Čt So Ne
Dopoledne
Odpoledne
Večer
Noc
Aktualizováno: 17. dubna 2024

O naší rodině

Hledaný typ chůvy
  • Chůva
Preferované místo na hlídání dětí
U rodiny
Jazyky, kterými mluvíme
  • Čeština
Oblíbené
0 krát

Potřebujeme chůvu, které vyhovuje

Pomoc s domácími úkoly

0 Hodnocení

Je nám líto, ale momentálně nemůžeme vaši žádost zpracovat. Zkuste to prosím později, nebo nás neváhejte kontaktovat, pokud problém přetrvává.

Když tohoto člena kontaktujete, zde se zobrazí vaše recenze.


0 Referencí

Je nám líto, ale momentálně nemůžeme vaši žádost zpracovat. Zkuste to prosím později, nebo nás neváhejte kontaktovat, pokud problém přetrvává.


Načítání...

Michaela poskytl/a

E-mailová adresa

Aktivity

Členem od
Březen 2024
Poslední aktivita
Zodpovězené zprávy
100%
Průměrná doba odezvy
8 hodin
Rezervace
0
Opakované rezervace
0

Sdílet tento profil


Objevte další možnosti v Zdiby a okolí


Zaregistrujte se zdarma
Poptávka hlídání dětí v Zdiby: Michaela
Hodinová sazba
300,00 Kč/hod

Vítejte na Babysits

Přihlaste se nebo se zaregistrujte