Poptávka hlídání dětí v Leiden: Simona

Simona

Poptávka hlídání dětí v Leiden: Simona

Simona

Hodinová sazba
8,50 €/hod

Automatické překlady nemusí být úplně přesné.

We are a family of 5, parents and 3 children. Our first son is 8, our daughter is 6 and the last one is a boy of now 17 months old. He goes now to daycare 3 days, and we would like a regular babysitter for him on Mondays and Wednesdays mornings from 21st of August 2023. Our boy is active, he likes to play and explore the room. He climbs everywhere and needs a good supervision. He is used to be around..

We are a family of 5, parents and 3 children. Our first son is 8, our daughter is 6 and the last one is a boy of now 17 months old. He goes now to daycare 3 days, and we would like a regular babysitter for him on Mondays and Wednesdays mornings from 21st of August 2023. Our boy is active, he likes to play and explore the room. He climbs everywhere and needs a good supervision. He is used to be around older children and like their company. He likes to be cuddles and entertained. We need help mainly only school weeks and not on the school holidays for sure for the next 6 months. If you think you are a good fit for our needs, please reach out.

Vlastnosti dětí
  • Energický/á
  • Zvědavý/á
  • Hravý/á

Počet dětí
1
Věk dětí
  • Nemluvně

Pro svou vlastní bezpečnost a ochranu komunikujte a dostávejte platby pouze prostřednictvím Babysits. Nikdy nesdílejte osobní údaje, jako jsou doklady totožnosti a bankovní údaje, s někým, koho jste nikdy nepotkali. Zjistit více

Kdy potřebujeme chůvu

Po Út St Čt So Ne
Dopoledne
Odpoledne
Večer
Noc
Aktualizováno: 13. července 2023

O naší rodině

Hledaný typ chůvy
  • Chůva
Preferované místo na hlídání dětí
U rodiny
Jazyky, kterými mluvíme
  • Angličtina
  • Italština
  • Nizozemština
Oblíbené
10 krát


0 Hodnocení

Je nám líto, ale momentálně nemůžeme vaši žádost zpracovat. Zkuste to prosím později, nebo nás neváhejte kontaktovat, pokud problém přetrvává.

Když tohoto člena kontaktujete, zde se zobrazí vaše recenze.


0 Referencí

Je nám líto, ale momentálně nemůžeme vaši žádost zpracovat. Zkuste to prosím později, nebo nás neváhejte kontaktovat, pokud problém přetrvává.


Načítání...

Simona poskytl/a

E-mailová adresa

Aktivity

Členem od
Listopad 2022
Poslední aktivita
Zodpovězené zprávy
27%
Průměrná doba odezvy
2 týdny
Rezervace
0
Opakované rezervace
0

Sdílet tento profil


Objevte další možnosti v Leiden a okolí


Zaregistrujte se zdarma
Poptávka hlídání dětí v Leiden: Simona
Hodinová sazba
8,50 €/hod

Vítejte na Babysits

Přihlaste se nebo se zaregistrujte